Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

Ηλίας Γρατσίας

Gold Master– Αθήνα, Ελλάδα


From Images

Ηλίας Γρατσίας

Gold Master– Αθήνα, Ελλάδα

Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας και είμαι Ανεξάρτητος Συνεργάτης της εταιρίας Deta Elis τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό που με τράβηξε και με εντυπωσίασε στην εταιρία Deta Elis, όταν μου την πρωτοσύστησε ένας φίλος, ήταν η καινοτομία και η μοναδικότητα των προϊόντων της.
Οι συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis έχουν βοηθήσει εμένα και χιλιάδες άλλους ανθρώπους να φαινόμαστε καλύτερα, να είμαστε καλύτερα και να νιώθουμε καλύτερα.
Το προσωπικό μου όραμα είναι, όλες οι οικογένειες σε ολόκληρη την υφήλιο, να γνωρίσουν και να βιώσουν τα οφέλη αυτής της μοναδικής τεχνολογίας στην ζωή τους.
Έχω συνεργαστεί με δεκάδες εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ αλλά σαν την ζεστή οικογένεια (με σήμα την καρδιά) της εταιρίας Deta Elis δεν έχω βρει καμία. Και επειδή ως επαγγελματία, εκτός από την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που συστήνω, είναι πολύ σημαντικό για εμένα και το πλάνο αμοιβών μιας εταιρίας, μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι το πλάνο αμοιβών της εταιρίας Deta Elis είναι, αν όχι το καλύτερο της αγοράς, σίγουρα ένα από τα καλύτερα, τα πιο κερδοφόρα και τα λιγότερο στρεσογόνα οικονομικά πλάνα της βιομηχανίας του Δικτυακού Μάρκετινγκ.


Εκτύπωση στις 20/04/2024
Από την ιστοσελίδα 
www.detaelis.gr/el/inNews.asp?newsID=71