Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

Τατιάνα Κάρποβα

Gold Master, Κρήτη – Ελλάδα


From Images

Τατιάνα Κάρποβα


Gold Master, Κρήτη – Ελλάδα


Πάντα ήθελα να κάνω μια δουλειά η οποία και χρήματα θα έφερνε αλλά, κυριότερα, θα έφερνε αίσθηση ευχαρίστησης. Όταν γνώρισα την εταιρεία Deta-Elis Holding η οποία έχει διαγράψει επιτυχή εικοσάχρονη πορεία, όταν είδα ότι η επιτυχία της αποδεικνύεται με επιστημονικές έρευνες και με αναφορές ιατρών από διάφορες χώρες, σε συνδυασμό με εγκάρδιες αξιολογήσεις από ευγνώμονες πελάτες,αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί της.
Ήταν και παραμένουν να είναι τρεις οι βασικές παράμετροι που με έκαναν να ασχοληθώ επαγγελματικά με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού και να συνεργαστώ με την Deta-Elis Holding – επικαιρότητα, ασφάλεια, όφελος.
Η εταιρεία αναπτύσσεται. Έχει μεγάλο μέλλον επειδή δίνει στον κάθε άνθρωπο την δυνατότητα να αποκτήσει και σωματική και οικονομική υγεία. Η ζωή μου άλλαξε ριζικά. Τα τελευταία τρία χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας με την Deta-Elis Holding έχω δυνατότητα να πληρώνομαι από τρεις πηγές εισοδήματος χάρη στο μοναδικό επιχειρηματικό πλάνο. Σε συνδυασμό με το μοναδικό πρωτοποριακό προϊόν ευεξίας έχω στόχο να κτίσω διεθνή επιχείρηση και να συμβάλω ώστε κάθε οικογένεια στον πλανήτη να έχει τις συσκευές DeVita.
Είμαι περήφανη που μαζί με την εταιρεία και μεγάλη ομάδα συνεργατών σε όλο το κόσμο δημιουργούμε κοινωνία υγιών και επιτυχημένων ανθρώπων.
Τώρα πια ξέρω ότι κάνω κάτι πολύτιμο. Βοηθάω τους ανθρώπους να αποκτήσουν υγεία, ευεξία και να κτίσουν την ζωή τους όπως αυτοί επιθυμούν.


Εκτύπωση στις 28/03/2024
Από την ιστοσελίδα 
www.detaelis.gr/el/inNews.asp?newsID=74