Εκτύπωσε | Aποθήκευσε ως WORD | Aποθήκευσε ως HTML

Τζέμα Ι. (Τραυματισμός)


From Images

Τζέμα Ι.

Το όνομά μου είναι Τζέμα και εργάζομαι σε ένα εστιατόριο το οποίο μου απορροφάει καθημερινά πολύ ενέργεια και πολύ δύναμη. Η κούραση που βίωνα καθημερινά με οδήγησε στο να μην θέλω τίποτε, να μην έχω διάθεση και μου δημιούργησε συχνές αϋπνίες και δυσαρέσκεια.

Τον Αύγουστο του 2014 είχα την ευτυχία να γνωρίσω την μέθοδο του βιοσυντονισμού και να αγοράσω 2 φορητές συσκευές βιοσυντονισμού από την εταιρία Deta Elis. Μία αντιπαρασιτική συσκευή DeVita Ap και μία ρυθμιστική συσκευή DeVita Ritm. Από την πρώτη ημέρα κιόλας χρήσης των συσκευών, ένιωσα αλλαγή της διάθεσής μου προς το καλύτερο, χρησιμοποιώντας κάποια προγράμματα αντιστρές και βελτίωσης της διάθεσης και της ενέργειας. Λίγες ημέρες αργότερα παρατήρησα ότι το βράδυ ο ύπνος μου ερχόταν πλέον πολύ εύκολα και ότι το πρωί με το που ξυπνούσα αισθανόμουν ανάλαφρα και όμορφα.

Τον Οκτώβριο του 2014 μου συνέβη ένα ατύχημα με ένα μηχανάκι στο οποίο ήμουν συνοδηγός και στο οποίο τραυματίστηκα αρκετά. Δεν μπορούσα να κουνήσω καθόλου το δεξί μου χέρι το οποίο είχε πρηστεί πάρα πολύ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία No 1. Χρησιμοποίησα επανειλημμένα το πρόγραμμα με την αντιφλεγμονώδη δράση της συσκευής DeVita Ritm και το αποτέλεσμα όπως βλέπετε στην φωτογραφία No 3 ήταν άμεσο και θεαματικό. Το πρήξιμο είχε υποχωρήσει εντελώς μέσα σε 24 ώρες χάρη στην χρήση της αντιφλεγμονώδους συχνότητας. Από τότε που έχω στα χέρια μου τις συσκευές έχω αντιμετωπίσει επιτυχημένα 2 περιστατικά γρίππης των παιδιών μου όπως αντίστοιχα και μία έξαρση του ιού του έρπητα που μου συνέβη. Γενικότερα από τότε που έχω τις συσκευές δεν έχει χρειαστεί να ξαναχρησιμοποιήσω χημικά φάρμακα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.

From Images From Images From Images
1. Πρωί επόμενης ημέρας 2. Μεσημέρι επόμενης ημέρας 3. Βράδυ επόμενης ημέρας


Εκτύπωση στις 19/04/2024
Από την ιστοσελίδα 
www.detaelis.gr/el/inNews.asp?newsID=80