Αγνή Ζαλέσκα – Αθανασίου

Διαχειρίστρια Deta Elis Hellas

From Images

Αγνή Ζαλέσκα – Αθανασίου

Διαχειρίστρια Deta Elis Hellas

Οι εφαρμογές του φαινομένου του βιοσυντονισμού, παρ’όλη την πάνω από μισό αιώνα ύπαρξή τους, δεν έγιναν έως σήμερα ευρύτερα γνωστές όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και παγκοσμίως. Αυτό το μεγάλο κενό έρχεται ν’αναπληρώσει ένας πρωτοποριακός Όμιλος, σκοπός του οποίου είναι η προσφορά της υγείας, της ομορφιάς αλλά και οικονομικής αποκατάστασης στον καθένα από εμάς.
Αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα, αλλά και για μένα προσωπικά με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, η αρχή αυτής της νέας προσπάθειας να ξεκινάει από την χώρα μας. Μιας προσπάθειας που, ξεφεύγοντας από τα γεωγραφικά σύνορα μιας μόνο χώρας, στοχεύει να προσφέρει την τεχνογνωσία και την αρωγή της στους τομείς ευεξίας και ομορφιάς, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το σύνθημά μας είναι: «Με την τεχνογνωσία του σήμερα, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο αύριο!». Και αυτά δεν είναι απλά λόγια. Μελέτες, έρευνες, αλλά και το κυριότερο, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη διαπιστώσει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας σε όλο τους το φάσμα.
Σας προσκαλώ, λοιπόν, να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το ταξίδι, δίνοντας επιτέλους την ευκαιρία σε κάθε άνθρωπο να βελτιώσει όχι μόνο την δική του ζωή αλλά και αυτή και των αγαπημένων του.

Κατηγορίες