Ηλίας Γ. (Άσθμα)

From Images

Ηλίας Γ.

Από 2 χρονών έχω αναπνευστικά προβλήματα από μικρόβιο το οποίο κόλλησα μέσα σε νοσοκομείο. Έχω πάθει 3 σοβαρές ασθματικές κρίσεις. Μια όταν ήμουν 2 χρονών. Μια στα 10 μου χρόνια και μία στα 30. Όταν μετά την τελευταία κρίση που έπαθα μου είπαν ότι θα παίρνω κορτιζονούχο σπρέι για μία ζωή, χωρίς αυτό να με θεραπεύει, απλά για να με συντηρεί, άρχισα να ψάχνομαι με εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας χωρίς χημικά φάρμακα.

Από μικρός, μιας και ήμουν φιλάσθενος, έχω λάβει αντιβιώσεις με το «τσουβάλι». Είχα κουραστεί από όλη αυτήν την χημεία να μπαίνει μέσα στον οργανισμό μου. Τώρα που είχα μεγαλώσει και ήμουν πιο συνειδητοποιημένος, ήξερα πλέον ότι όσο περισσότερα φάρμακα παίρνω, τόσο περισσότερες παρενέργειες δημιουργώ στον οργανισμό μου. Για να διορθώσω κάτι, έπρεπε να επιβαρύνω κάτι άλλο, και με αυτήν την νοοτροπία υπνώτιζα και κακομάθαινα τον μεγαλύτερο μου σύμμαχο. Το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Όλα αυτά με οδήγησαν στο να διαβάζω και να ενημερώνομαι διαρκώς, στο να προσέχω την διατροφή μου, στο να ξεκινήσω ομοιοπαθητική και στο να λαμβάνω και συμπληρώματα διατροφής για να καλυτερεύσω την υγεία μου.

Πριν από περίπου 2 χρόνια ένας φίλος μου μίλησε για τον βιοσυντονισμό.
‘‘Εκανα τεστ βισοσυντονισμού, όπου βρέθηκαν διάφορα παράσιτα και ιοί να κατοικούν στον οργανισμό μου. Aγόρασα τις φορητές συσκευές, και ξεκίνησα να εξοντώνω με την συσκευή DeVita Ap τους εχθρούς του οργανισμού μου και να ρυθμίζω μέσω της συσκευής DeVita Ritm τις λειτουργίες και τα συστήματα του οργανισμού μου να λειτουργούν καλύτερα.
Από τότε που χρησιμοποιώ τις συσκευές η αναπνευσιμότητά μου έχει ανέβει πάνω από 50-70%, έχω αντιμετωπίσει 2 γρίππες με πολύ μεγάλη και γρήγορη επιτυχία, χωρίς φυσικά να πάρω ούτε ένα φάρμακο. Χρησιμοποίησα συχνότητες εξουδετέρωσης του ιού της γρίππης και προγράμματα αποτοξίνωσης και ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού.

Μία άλλη αρκετά σημαντική εμπειρία που είχα, ήταν όταν μία ημέρα ξύπνησα με ζαλάδες, και με τάση για έμετο και διάρροια. Χρησιμοποιώντας τα προγράμματα της συσκευής DeVita Cosmo για την ρύθμιση του στομάχου και του γαστροπεπτικού συστήματος εξαλείφθηκαν όλα τα συμπτώματα μέσα σε μισή ώρα. Συμπτώματα που σε άλλη περίπτωση θα διαρκούσαν για 1-2 ημέρες. Με το που ενεργοποίησα την συχνότητα και ακούμπησα την συσκευή πάνω στην κοιλιά μου, μέσα σε 5 λεπτά μου έφυγε η ζαλάδα και ένιωσα μεγάλη ανακούφιση.

Κατηγορίες