Dr. Ηλέκτρα Μπαμπάνη

Ιατρός Μαιευτήρ γυναικολόγος – Ειδική της Κινεζικής Ιατρικής

From Images

Dr. Ηλέκτρα Μπαμπάνη

Ιατρός Μαιευτήρ γυναικολόγος – Ειδική της Κινεζικής Ιατρικής

Τα πάντα είναι ενέργεια.
Βάσει της Φυσικής Επιστήμης, ο ανθρώπινος οργανισμός θεωρείται ως μια τριαδική ηλεκτρομαγνητική υπόσταση, η οποία αποτελείται από ενέργεια, ύλη και πληροφορία.
Είναι ένα κυβερνητικό σύστημα, το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το χώρο-πληροφοριακό πεδίο του σύμπαντος.
Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα περίπλοκο ενεργειακό σύστημα που αποτελείται από τέσσερα λεπτά ενεργειακά σώματα, τα κυριότερα επτά ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) και τους μεσημβρινούς, μέσα στους οποίους ρέει η ενέργεια (προγονική Zong, τροφική Yong, αμυντική WeiQi) που δεχόμαστε από το περιβάλλον και η οποία διαχέεται σ’ ολόκληρο τον οργανισμό.
Η συσκευή DevitaEnergy, εκπέμποντας ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που συντονίζονται με τις συχνότητες του ανθρωπίνου οργανισμού, μπορεί να μας βοηθήσει να επαναφέρουμε την υγεία και την ισορροπία στο βιολογικό ενεργειακό κύκλο του οργανισμού μας σε φυσικό, ψυχο-συναισθηματικό, διανοητικό και πνευματικό επίπεδο.

From Images

Dr. Ντίνος Ξυδάς

Ιατρός Παθολόγος-Ειδικός στη μέθοδο βιοσυντονισμού

Οι πρωτοποριακές συσκευές βιοσυντονισμού της Deta είναι επανάσταση στον τρόπο πρόληψης και προσέγγισης των προβλημάτων υγείας του σύγχρονου ανθρώπου. Σύντομα σε μια από τις μέρες που έρχονται , η ενεργειακή ιατρική θα συμπληρώσει σε συντριπτικό ποσοστό, την φαρμακοχημική ιατρική με αποτέλεσμα να γίνει απαραίτητο βοήθημα για μια πιο υγιή ζωή.
Με τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Devita Ap και Devita Ritm έχουν δοθεί νέοι δίαυλοι στην επίλυση και στην μάχη προβλημάτων μεταξύ των οποίων η υπέρταση, η αρθρίτιδα, η προστατίτιδα, ο έρπης, η οστεοπόρωση, η επιληψία, η κατάθλιψη, το άσθμα, ο χρόνιος πόνος, οι αλλεργίες και πολλά άλλα. Είναι κάτι περισσότερο από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι καλύτερα από οτιδήποτε έχω φανταστεί. Έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια ενός ελεύθερα σκεπτόμενου ιατρού αλλά και κάθε ανθρώπου που επιθυμεί και σκέφτεται την πρόληψη και την μακροημέρευσή του.
Η ιατρική όπως την ξέρουμε πολύ σύντομα ίσως μέσα σε μία γενιά, θα απέχει από τον τρόπο προσέγγισης του ασθενούς όσο και η εποχή του τηλέγραφου από εκείνη του internet.

From Images

Dr. George Georgiou

International expert in bioresonance therapy

Η συσκευή DEVITA AP περιέχει προγράμματα με συγκεκριμένες συχνότητες για την εξουδετέρωση βακτηρίων, ιών, μυκήτων, καθώς επίσης και για μια μεγάλη γκάμα από παράσιτα.
Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν την δική τους συχνότητα η αλλιώς την προσωπική τους ιδιοσυχνότητα. Εάν συγχρονίσουμε αυτές τις συχνότητες ή τις δονήσεις επακριβώς, τότε οι μικροοργανισμοί θα απορροφήσουν αυτή την ενέργεια , σπάει το περίβλημά τους και πεθαίνουν.
Αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος κατά τον οποίο λειτουργεί η συσκευή DEVITA AP – παράγει ακριβώς αυτές τις συχνότητες που δονούν τους μικροοργανισμούς έως την εξόντωσή τους.
Αυτό στην πραγματικότητα είναι η αιχμή του δόρατος, η ιατρική του 21 ου αιώνα!

Η συσκευή DEVITA RITM δουλεύει με το να διορθώνει και να αποκαθιστά τις βασικές λειτουργίες του σώματος, όταν αυτό εκτίθεται σε χαμηλής ενέργειας ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις, οι οποίες συχνότητες κυμαίνονται από 0,1 Hz έως 100 Hz.
Η συσκευή δουλεύει αθόρυβα και ανώδυνα με περισσότερες από 1650 ξεχωριστές συχνότητες, βασισμένες στην αρχή των αρμονικών συχνοτήτων, οι οποίες με ήπιο τρόπο αποκαθιστούν την φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και συστημάτων, ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνουν.
Αυτές οι αρμονικές συχνότητες της συσκευής DEVITA RITM είναι τέλεια εναρμονισμένες με τις φυσιολογικές συχνότητες του σώματος και δεν είναι επιβλαβείς επ’ ουδενί.

From Images

Κέλλυ Παπαδοπούλου

Ειδικός εφαρμογής Del’or & DeVita Cosmo

Με την μοναδική επαναστατική συσκευή ηλεκτρομαγνητικής και κβαντικής κοσμετολογίας DEVITA COSMO στα χέρια μου, προσεγγίζω και επιλύω με ένα ριζικά νέο τρόπο όλα τα προβλήματα της επιδερμίδας και της εξωτερικής εμφάνισης του ανθρώπου.
Αρχικά, πραγματοποιώ ένα έλεγχο υγείας του ατόμου «διαβάζοντας» τον χάρτη της υγείας των οργάνων από τις ρυτίδες που σχηματίζονται στο πρόσωπο.
Έπειτα διεξάγω προληπτική ρύθμιση της λειτουργίας των οργάνων του σώματος που παρουσιάζουν διαταραχή (βάσει του χάρτη των οργάνων από τις ρυτίδες στο πρόσωπο) και ταυτόχρονα ξεκινώ κοσμετολογική εφαρμογή στο πρόσωπο με το φωτονικό εξάρτημα της συσκευής DEVITA COSMO, το quantum.
Τα αποτελέσματα της κοσμετολογικής εφαρμογής σε συνδυασμό με την ρύθμιση των οργάνων είναι άκρως εντυπωσιακά, επειδή μέσω του φωτονικού εξαρτήματος επιτυγχάνουμε ανόρθωση και ενδυνάμωση των ιστών του κολλαγόνου και της ελαστίνης στο μεσαίο τμήμα του δέρματος, το χόριο, σε κυτταρικό επίπεδο.
Όταν επαναλαμβάνω τις εφαρμογές για μεγάλο χρονικό διάστημα το αποτέλεσμα γίνεται μόνιμο και έτσι επιτυγχάνω τον στόχο του πελάτη, δηλαδή διατήρηση της υγείας, ομορφιάς και νεότητας για πολλά χρόνια.
Εν κατακλείδι, το DEVITA COSMO αποτελεί ένα φανταστικό εργαλείο δουλειάς στα χέρια μας για την αποτελεσματική εξάλειψη των ρυτίδων, των πανάδων, των σημαδιών της ακμής, των ελιών και γενικά του συνόλου των ατελειών της επιδερμίδας.

From Images

Τάσος Γεωργιάδης

Devita Cosmo

Η γνωριμία μου με την τεχνολογία της συσκευής DeVita Cosmo μου επιφύλαξε εκπληκτικά συναισθήματα.. είναι αυτό που λες «δεν πιστεύω στα μάτια μου»…!!!
Έχω πραγματοποιήσει αρκετές εφαρμογές σε διαφορετικούς τύπος δέρματος, ηλικίας, κατάστασης επιδερμίδας.. και πάντα ένα μεγάλο χαμόγελο με ανταμείβει στο τέλος κάθε θεραπείας.. αυτό το οποίο με κάνει αχώριστο φίλο της και την έχω πάντοτε μαζί μου είναι η πολυχρηστικότητα της… εγκαύματα, πανάδες, ραγάδες, κοψίματα, δυσπεψία, ατονία οργανισμού …κλπ
Ευχαριστώ την τεχνολογία DeVita Cosmo που μπήκε στην ζωή μου !!!!

From Images

Ηλίας Γρατσίας

Gold Master– Αθήνα, Ελλάδα

Ονομάζομαι Ηλίας Γρατσίας και είμαι Ανεξάρτητος Συνεργάτης της εταιρίας Deta Elis τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό που με τράβηξε και με εντυπωσίασε στην εταιρία Deta Elis, όταν μου την πρωτοσύστησε ένας φίλος, ήταν η καινοτομία και η μοναδικότητα των προϊόντων της.
Οι συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis έχουν βοηθήσει εμένα και χιλιάδες άλλους ανθρώπους να φαινόμαστε καλύτερα, να είμαστε καλύτερα και να νιώθουμε καλύτερα.
Το προσωπικό μου όραμα είναι, όλες οι οικογένειες σε ολόκληρη την υφήλιο, να γνωρίσουν και να βιώσουν τα οφέλη αυτής της μοναδικής τεχνολογίας στην ζωή τους.
Έχω συνεργαστεί με δεκάδες εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ αλλά σαν την ζεστή οικογένεια (με σήμα την καρδιά) της εταιρίας Deta Elis δεν έχω βρει καμία. Και επειδή ως επαγγελματία, εκτός από την χρησιμότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που συστήνω, είναι πολύ σημαντικό για εμένα και το πλάνο αμοιβών μιας εταιρίας, μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι το πλάνο αμοιβών της εταιρίας Deta Elis είναι, αν όχι το καλύτερο της αγοράς, σίγουρα ένα από τα καλύτερα, τα πιο κερδοφόρα και τα λιγότερο στρεσογόνα οικονομικά πλάνα της βιομηχανίας του Δικτυακού Μάρκετινγκ.

From Images

Stelios Demetriou

Although understandably difficult to achieve, my dream is to live in a world where everyone is healthy, peaceful and happy. There are only a handful of businesses that promote this way of thinking today and I desperately wanted to join one and share my passion through my collaboration with them.
I came across Deta-Elis two years ago and was initially sceptic about it.It sounded too good to be true: A company that produces miracle devices saving people suffering multiple health issues – issues that traditional medical science failed to address and on top of that, helping me succeed on a personal level? This can’t be happening! Three months later, I was convinced through personal contact with health professionals and patients alike that Deta-Elis truly saves lives.
As I am familiar with MLM for the last 10 years, I jumped right in and haven’t looked back ever since! As soon as I realised how unique Deta-Elis’s products are and that this business has just started expanding worldwide, I understood that there was no time to loose – I needed to get in and start building a network of partners right away. This was a huge business opportunity and shouldn’t be missed!
I feel very excited seeing my business network expanding worldwide and at the same time changing people’s lives both in terms of health as well as seeing them gaining their financial freedom and personal success. Deta-Elis’s business plan, gives me the unique opportunity to meet amazing people from across the world, visit different countries, experiencing different cultures, promoting a better way of life for everyone – it’s like living my dreams!
I believe that being successful in a Multi-Level Marketing company is the best that could happen to a modern individual, gaining financial independence as well as the freedom to do whatever they want, whenever they want it and have the time to enjoy all the good that life offers today.

From Images

Σάββας και Άννη Μουζάκη

Gold Master

Αφότου παρακολουθήσαμε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για την τεχνολογία του βιοσυντονισμού, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία πό τις μεγαλύτερες εφευρέσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο αντιμετώπισης των ασθενειών, στην σύγχρονη Ιατρική.
Οι φορητές συσκευές της DETA ELIS αποτελούν το μεταίχμιο αυτής της τεχνολογίας που θα προσφέρει απλόχερα την Υγεία και Ευεξία σε εκατομμύρια ανθρώπους τα επόμενα χρόνια.
Χρησιμοποιούμε καθημερινά τις συσκευές σε όλη μας την οικογένεια και έχουμε συστήσει ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους μας να επενδύσουν ένα πολύ μικρό ποσό, για την Υγεία της οικογένειας τους. Ο συνδυασμός των συσκευών της DETA ELIS, με την Υγιεινή διατροφή και τις εναλλακτικές θεραπείες , προσφέρουν την μόνη ασφαλή και φυσική επιλογή για όλους τους ανθρώπους, για εξασφάλιση του υπέρτατου μας αγαθού, την ΥΓΕΙΑ.
Εάν ο στόχος σας είναι να βοηθήσετε όσους περισσότερους ανθρώπους να αποκτήσουν την Υγεία τους και να πετύχουν τους στόχους τους, τότε η DETA ELIS είναι η κορυφαία Εταιρεία δικτυακού marketing , που μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία να πετύχετε!!!

From Images

Τατιάνα Κάρποβα


Gold Master, Κρήτη – Ελλάδα


Πάντα ήθελα να κάνω μια δουλειά η οποία και χρήματα θα έφερνε αλλά, κυριότερα, θα έφερνε αίσθηση ευχαρίστησης. Όταν γνώρισα την εταιρεία Deta-Elis Holding η οποία έχει διαγράψει επιτυχή εικοσάχρονη πορεία, όταν είδα ότι η επιτυχία της αποδεικνύεται με επιστημονικές έρευνες και με αναφορές ιατρών από διάφορες χώρες, σε συνδυασμό με εγκάρδιες αξιολογήσεις από ευγνώμονες πελάτες,αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί της.
Ήταν και παραμένουν να είναι τρεις οι βασικές παράμετροι που με έκαναν να ασχοληθώ επαγγελματικά με την μέθοδο του Βιοσυντονισμού και να συνεργαστώ με την Deta-Elis Holding – επικαιρότητα, ασφάλεια, όφελος.
Η εταιρεία αναπτύσσεται. Έχει μεγάλο μέλλον επειδή δίνει στον κάθε άνθρωπο την δυνατότητα να αποκτήσει και σωματική και οικονομική υγεία. Η ζωή μου άλλαξε ριζικά. Τα τελευταία τρία χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας με την Deta-Elis Holding έχω δυνατότητα να πληρώνομαι από τρεις πηγές εισοδήματος χάρη στο μοναδικό επιχειρηματικό πλάνο. Σε συνδυασμό με το μοναδικό πρωτοποριακό προϊόν ευεξίας έχω στόχο να κτίσω διεθνή επιχείρηση και να συμβάλω ώστε κάθε οικογένεια στον πλανήτη να έχει τις συσκευές DeVita.
Είμαι περήφανη που μαζί με την εταιρεία και μεγάλη ομάδα συνεργατών σε όλο το κόσμο δημιουργούμε κοινωνία υγιών και επιτυχημένων ανθρώπων.
Τώρα πια ξέρω ότι κάνω κάτι πολύτιμο. Βοηθάω τους ανθρώπους να αποκτήσουν υγεία, ευεξία και να κτίσουν την ζωή τους όπως αυτοί επιθυμούν.

From Images

Σοφία Χ.

Ο σύζυγός μου, αρχές Φεβρουαρίου 2015, παρουσίασε υψηλό πυρετό (39,5o), βήχα, καταβολή δυνάμεων κ.α επώδυνα συμπτώματα.

Πήγαμε στον γιατρό της εταιρίας Deta Elis για να κάνει τεστ βιοσυντονισμού και βρέθηκε ότι η αιτία όλων αυτών των συμπτωμάτων ήταν ο ιός του στρεπτόκοκου.
Ο γιατρός τοποθέτησε στην συσκευή DeVita Ap τα κατάλληλα προγράμματα για την καταπολέμηση του ιού και μετά από μόλις ένα 24ωρο, χωρίς καμμία φαρμακευτική αγωγή, ο άντρας μου ήταν καλά και μάλιστα ταξίδευε για τα Ιωάννινα οδηγώντας μόνος του.

Φυσικά συνέχισε το πρόγραμμα που του είχε φτιάξει ο γιατρός για όσο διάστημα τον είχε συμβουλέψει.

From Images

Αλεξάνδρα Μπάκα

Χειρούργος Οδοντίατρος & Βιοσυντονίστρια

Αγοράκι τριών ετών προσέρχεται στο ιατρείο μετά από πτώση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Παρατηρείται τραυματισμος των χειλέων, των ούλων, μετακίνηση και μικρή εσφήνωση του κεντρικού τομέα της άνω γνάθου [μπροστινού δοντιού]. Δόθηκαν οι πρωτες βοηθειες και συστήθηκε η παρακολούθηση του μικρού ασθενούς

Στην επόμενη επίσκεψη έγινε ακτινογραφικός έλεγχος, ενώ τα μαλακά μόρια [ούλα,χείλη] είχαν επανέλθει στο φυσιολογικό. Σε διάστημα δύο εβδομάδων ο μικρός ασθενής έρχεται για επανεξέταση, όπου το χρώμα της μύλης του δοντιού έχει αλλάξει σε καφέ σκούρο και στην ακτινογραφία φαίνεται αλλοίωση της ρίζας του. Εμφανή σημάδια νέκρωσης του δοντιού.
Στην συγκεκριμενή στιγμή θα πρέπει να γίνει ενδοδοντική θεραπεία [απονεύρωση]. Με στόχο να μην υπάρξει βλάβη του μόνιμου δοντιού που βρίσκεται από πάνω.

Ο μικρός μας ασθενής ήταν αδύνατο να συνεργαστεί. Προγαμματίσαμε την φορητή συσκευή βιοσυντονιστικής θεραπείας, το DeVita Ap, με την συναίνεση των γονέων του.
Μετά από δύο εβδομάδες θεραπείας κατά τη διάρκεια του ύπνου κάτω από το μαξιλάρι του παιδιού, είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα. Το χρώμα του δοντιού εχεί επανέλθει στο φυσιολογικό και η αλλοίωση στη ρίζα εχει μειωθεί. Η βιοσυντονιστική θεραπεία συνεχίστηκε για μια εβδομάδα ακόμη όπου και αφήσαμε τον οργανισμό να αναλάβει.

Έξι μήνες μετά, κατόπιν μηνιαίου ακτινογραφικού ελέγχου το δοντάκι
είναι στο στόμα του παιδιού ζωντανό και άκρως φυσιολογικό. Χαίρομαι ιδαιτέρως που το παιδί τελικά δεν συνεργάστηκε για την απονεύρωση.

Εκεί που τελειώνει η κλασική οδοντιατρική αρχίζει η εναλλακτική.

From Images

Ελένη

Το 2014 εμφάνισα έντονους πόνους στις αρθρώσεις που με καθήλωσαν στο κρεββάτι.

Μετα απο παρότρυνση φιλικού προσώπου απευθύνθηκα για διάγνωση στην ιατρό της Deta Elis και άρχισα θεραπεία με την φορητή συσκευή βιοσυντονισμού DeVita Ap. Η διάγνωση μέσω Βιοσυντονισμού ηταν ακριβής, ακολούθησα συγκεκριμένο πρόγραμμα θεραπείας με την συσκευή, δεν πήρα χάπια και σε 3 μηνες είχα ξεπεράσει το πρόβλημα μου.

Θα ήθελα να συμπληρώσω, ότι κατά την γνώμη μου, η πίστη που έδειξα στην θεραπεία μου, έπαιξε μεγάλο ρόλο.

From Images

Σοφία Μ.

Για 2 μήνες είχα παρουσιάσει ανωμαλία με την περίοδό μου και αιμορραγούσα. Πήγα σε έναν γυναικολόγο και μου βρήκε ότι έχω πολύποδα. Μου έδωσε μία θεραπεία με ορμόνες για 10 ημέρες, την οποία δεν μπόρεσα να ακολουθήσω για πάνω από 3 ημέρες. Τα χάπια αυτά με είχαν τρελάνει.

Εκείνη την περίοδο μία φίλη μου είχε πει για τον βιοσυντονισμό. Πήρα την απόφαση και έκανα το τεστ με το οποίο επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του πολύποδα που ήταν ήδη διαγνωσμένος από τον γυναικολόγο μου. Μου ρύθμισε ο ιατρός-βιοσυντονιστής την φορητή μου συσκευή DeVita Ap στο πρόγραμμα για τον πολύποδα. Μετά από 10 ημέρες χρήσης της συσκευής, η περίοδός μου ρυθμίστηκε πλήρως και μέχρι σήμερα ο κύκλος μου είναι απολύτως φυσιολογικός. Παρ’ότι ένιωθα απολύτως καλά, από περιέργεια ξαναεπισκέφθηκα τον γυναικολόγο μου, ο οποίος ανακάλυψε με μεγάλη του έκπληξη στην εξέταση που μου έκανε ότι πλέον δεν υπήρχε ο πολύποδας, παρ’ότι όπως του ανέφερα είχα διακόψει την θεραπεία με τις ορμόνες που μου είχε δώσει από την 3η ημέρα. Μία άλλη πολύ σημαντική και ωφέλιμη εμπειρία που έχει βιώσει η οικογένειά μου με τον βιοσυντονισμό έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου κάθε 15 ημέρες αρρώσταιναν και έπαιρναν αντιβιώσεις. Από τότε που χρησιμοποιούν προληπτικά τις συσκευές, αρρωσταίνουν πολύ σπάνια και όταν αρρωστήσουν χρησιμοποιούν τις συχνότητες για την γρίπη τις οποίες έχει μέσα η συσκευή DeVita Ap και DeVita Ritm και γίνονται καλά μέσα σε 1-2 ημέρες χωρίς να χρειαστεί να πάρουν κάποια αντιβίωση.

From Images

Ηλίας Γ.

Από 2 χρονών έχω αναπνευστικά προβλήματα από μικρόβιο το οποίο κόλλησα μέσα σε νοσοκομείο. Έχω πάθει 3 σοβαρές ασθματικές κρίσεις. Μια όταν ήμουν 2 χρονών. Μια στα 10 μου χρόνια και μία στα 30. Όταν μετά την τελευταία κρίση που έπαθα μου είπαν ότι θα παίρνω κορτιζονούχο σπρέι για μία ζωή, χωρίς αυτό να με θεραπεύει, απλά για να με συντηρεί, άρχισα να ψάχνομαι με εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας χωρίς χημικά φάρμακα.

Από μικρός, μιας και ήμουν φιλάσθενος, έχω λάβει αντιβιώσεις με το «τσουβάλι». Είχα κουραστεί από όλη αυτήν την χημεία να μπαίνει μέσα στον οργανισμό μου. Τώρα που είχα μεγαλώσει και ήμουν πιο συνειδητοποιημένος, ήξερα πλέον ότι όσο περισσότερα φάρμακα παίρνω, τόσο περισσότερες παρενέργειες δημιουργώ στον οργανισμό μου. Για να διορθώσω κάτι, έπρεπε να επιβαρύνω κάτι άλλο, και με αυτήν την νοοτροπία υπνώτιζα και κακομάθαινα τον μεγαλύτερο μου σύμμαχο. Το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Όλα αυτά με οδήγησαν στο να διαβάζω και να ενημερώνομαι διαρκώς, στο να προσέχω την διατροφή μου, στο να ξεκινήσω ομοιοπαθητική και στο να λαμβάνω και συμπληρώματα διατροφής για να καλυτερεύσω την υγεία μου.

Πριν από περίπου 2 χρόνια ένας φίλος μου μίλησε για τον βιοσυντονισμό.
‘‘Εκανα τεστ βισοσυντονισμού, όπου βρέθηκαν διάφορα παράσιτα και ιοί να κατοικούν στον οργανισμό μου. Aγόρασα τις φορητές συσκευές, και ξεκίνησα να εξοντώνω με την συσκευή DeVita Ap τους εχθρούς του οργανισμού μου και να ρυθμίζω μέσω της συσκευής DeVita Ritm τις λειτουργίες και τα συστήματα του οργανισμού μου να λειτουργούν καλύτερα.
Από τότε που χρησιμοποιώ τις συσκευές η αναπνευσιμότητά μου έχει ανέβει πάνω από 50-70%, έχω αντιμετωπίσει 2 γρίππες με πολύ μεγάλη και γρήγορη επιτυχία, χωρίς φυσικά να πάρω ούτε ένα φάρμακο. Χρησιμοποίησα συχνότητες εξουδετέρωσης του ιού της γρίππης και προγράμματα αποτοξίνωσης και ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού.

Μία άλλη αρκετά σημαντική εμπειρία που είχα, ήταν όταν μία ημέρα ξύπνησα με ζαλάδες, και με τάση για έμετο και διάρροια. Χρησιμοποιώντας τα προγράμματα της συσκευής DeVita Cosmo για την ρύθμιση του στομάχου και του γαστροπεπτικού συστήματος εξαλείφθηκαν όλα τα συμπτώματα μέσα σε μισή ώρα. Συμπτώματα που σε άλλη περίπτωση θα διαρκούσαν για 1-2 ημέρες. Με το που ενεργοποίησα την συχνότητα και ακούμπησα την συσκευή πάνω στην κοιλιά μου, μέσα σε 5 λεπτά μου έφυγε η ζαλάδα και ένιωσα μεγάλη ανακούφιση.

From Images

Κατερίνα Δ.

Το όνομα μου είναι Κατερίνα και είμαι μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού. Το κοριτσάκι μου, πριν από 4 χρόνια, ξαφνικά άρχισε να παρουσιάζει αίμα στα κόπρανα. Μίλησα με την παιδίατρο της και μας είπε, πως πολύ πιθανόν να έχει κάποια αιμορροΐδα. Μου είπε να την παρακολουθώ για 2-3 μέρες. Πέρασαν αυτές οι μέρες, αλλά τίποτα. Η ίδια κατάσταση και με πόνους αυτή την φορά στο έντερο. Η επόμενη κίνησή μας ήταν να πάμε στο νοσοκομείο «Παίδων» για να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στην μικρή. Εκεί εξέτασαν το παιδί αλλά, δεν βρήκαν καμία αιμορροΐδα. Δεν ήξεραν όμως να μου πούνε και από πού προέρχεται αυτή η κατάσταση. Μας έκαναν εισαγωγή. Μείναμε μια εβδομάδα μέσα. Την είχαν τρελάνει στις εξετάσεις και τελικά πήραμε εξιτήριο χωρίς να έχουν διαγνώσει τι έχει.

Στο νοσοκομείο «Παίδων» μας σύστησαν κολονοσκόπηση. Μας σύστησαν ένα γιατρό ο οποίος έκανε κoλονοσκόπηση στο ιατρείο του. Κλείσαμε αμέσως ραντεβού για την επόμενη κιόλας μέρα. Ο γιατρός και μας έδωσε την πιθανή διάγνωση του παιδιού που ήταν “ελκώδης κολίτιδα”. «Όμορφα γιατρέ», απαντώ, εφόσον δεν γνώριζα τι αρρώστια ήταν αυτή,….«πείτεμου σας παρακαλώ ποιο φάρμακο θα πάρει το παιδί για να της περάσει
αυτή η αρρώστια;» . Μέχρι τότε βλέπετε, νόμιζα πως αρρωσταίνουμε, παίρνουμε ένα φάρμακο και ως δια μαγείας μας περνάνε όλα. «Κυρία Κατερίνα», μου απαντάει ο γιατρός, «το παιδί σας έχει ένα αυτοάνοσο χρόνιο νόσημα το οποίο θα το έχει για πάντα και χρήζει ιατρικής –φαρμακευτικήςπαρακολούθησης από γαστρεντερολόγο. Θα πρέπει να βρείτε έναν γιατρό αυτής της ειδικότητας στο νοσοσκομείο, επειδή το παιδί πιθανόν σε εξάρσεις να χρειάζεται και ενδοφλέβια θεραπεία.»

Άνοιξε η γη και με κατάπιε! Σαν να έφυγε το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Τι πάει να πει “αυτοάνοσο”; Δηλαδή το παιδί μου θα είναι για πάντα άρρωστο; Πράγματι, βρήκαμε γιατρό στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” πλέον. Εκεί είχανε ενδοσκοπικό μηχάνημα. Το παιδί, άρχισε να παρακολουθείται από την γιατρό και να παίρνει κάθε μέρα μια χούφτα φάρμακα. Το αίμα και οι διάρροιες όμως δεν έφευγαν. Ήταν εκεί. Παραμόνευαν. Μας κάνουν εισαγωγή ξανά. Μείναμε 15 μέρες στο νοσοκομείο. Όπως είχε πει ο άλλος γιατρός, τα φάρμακα από το στόμα δεν την κάλυπταν. Έπρεπε να πάρει ενδοφλέβια θεραπεία. Μας αλλάζουν τελικά την φαρμακευτική αγωγή και μας δίνουν άλλα χάπια. Το παιδί όμως μέρα με την ημέρα το έβλεπα αδύναμο. Δεν είχε ενέργεια για τίποτα. Μετά από 1 μήνα και μέσα στο καλοκαίρι (μήνας Ιούλιος) παθαίνει ιογενή πνευμονία. Είχε ήδη εξασθενήσει τόσο πολύ ο οργανισμός της. Ξανά εισαγωγή 10 μέρες. Όμως… τι θα γινόταν με την αντιβίωση; Η αντιβίωση σε αυτές τις παθήσεις του εντέρου είναι απαγορευτικές. Προσπαθείς να φτιάξεις την ίωση και στην προκειμένη περίπτωση, την πνευμονία που είχε εκείνη την στιγμή, αλλά το έντερο; Στους περισσότερους από εμάς όταν παίρνουμε αντιβίωση αμέσως μας προκαλεί διάρροιες. Τι θα γινόταν τώρα που ναι μεν ο οργανισμός της είχε εξασθενήσει αλλά βρισκόμασταν σε ύφεση της πάθησης; Το πάλεψαν όσο μπορούσαν οι γιατροί για να μην της δώσουν βαριές ενδοφλέβιες αντιβιώσεις. Πράγματι, πήραμε επιτέλους το πολυπόθητο εξιτήριο και μετά από λίγες μέρες θα φεύγαμε για διακοπές.

Το παιδί , άρχιζε να χάνει κιλά. Την έβλεπα μέρα με την ημέρα να καταρρέει. Η γαστρεντερολόγος την οποία και ενημέρωσα μας είπε πριν φύγουμε για διακοπές να κάνουμε εξετάσεις αίματος να δούμε που βρίσκεται ο σίδηρος και η φερριτίνη της. Ήταν τόσο χαμηλές οι εξετάσεις της, που μας κάλεσε αμέσως η γιατρός στο Παίδων για να της βάλει ενδοφλέβια σίδηρο. Για να πάρει και άλλα χάπια ούτε λόγος. Πόσα χάπια θα μπορούσε να μεταβολίσει το συκώτι ενός 10χρονου παιδιού; Φεύγουμε τελικά για διακοπές. Περνάνε 20 μέρες αλλά η μικρή, δεν είχε όρεξη για τίποτα. Ούτε για μπάνια, ούτε για παρέα με τα άλλα παιδάκια. Ξαφνικά, άρχισε να έχει φρικτούς πόνους στην κοιλιά. Πάλι οι γνωστές διάρροιες. Για καλή μας τύχη εκείνη την ημέρα φεύγαμε από το νησί. Το παιδί έκλαιγε από τους πόνους και ήταν διπλωμένο σε όλο το ταξίδι με το πλοίο. Πρώτος σταθμός με το που κατεβήκαμε στο λιμάνι, που αλλού; Νοσοκομείο Παίδων. Αυτή, ήταν η μεγαλύτερη έξαρσή μας. Δεν σταμάταγαν, ούτε οι διάρροιες, ούτε το αίμα με όποια ενδοφλέβια θεραπεία και αν της έβαζαν. Χρειάστηκε τελικά να πάρει και κορτιζόνη. Μας ξεκίναγαν κορτιζόνη ενδοφλέβια, άρχισε να σταματάει δειλά δειλά το αίμα στις 3 μέρες, μας την έκοβαν, πάλι τα ίδια. Το αποτέλεσμα, ένα μήνα εισαγωγή αυτή την φορά και κορτιζόνη για 1 χρόνο μετά!

Είχα απογοητευτεί τόσο πολύ! Πόσο μάλλον ένα παιδί, που έβλεπε πως δεν θα μπορούσε να έχει μια φυσιολογική ζωή. Μας είχαν μάθει να λέμε και να της λέω και εγώ, πως αυτή η πάθηση είναι η καλύτερη της φίλη. Η “κυρία ελκώδη κολίτιδα” είναι η κολλητή σου, της έλεγα. Θα την προσέχεις για πάντα για να σε προσέχει και αυτή. Μα από μέσα μου δεν είναι δυνατόν έλεγα! Δεν μπορεί! Τι πάει να πει αυτοάνοσο; Γιατί να μη μπορεί να θεραπευτεί; Τελικά, ήρθε ένας φίλος πέρσι (2013) το καλοκαίρι τον οποίο είχα να τον δω καιρό και μου είπε για την μέθοδο του βιοσυντονισμού και για τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού της εταιρίας Deta Elis. Δεν με ένοιαζε πόσο θα μου κόστιζε, αρκεί να γινόταν καλά το παιδί μου. Πραγματικά, κλείνουμε ραντεβού σε έναν γιατρό να μας κάνει την διάγνωση με το μηχάνημα βιοσυντονισμού της εταιρίας. Το έντερο του παιδιού, ήταν γεμάτο μικρόβια που έπρεπε να πολεμήσουμε. Γεμάτο με μικρόβια που δεν έπρεπε να υπάρχουν. Παραγγέλνω αμέσως την αντιπαρασιτική συσκευή Deta Ap, την οποία μου πρότεινε ο γιατρός, και εκείνος προγραμμάτισε τη συσκευή σύμφωνα με την κλινική κατάσταση του εντέρου του παιδιού και αρχίσαμε την θεραπεία. Μήνα με τον μήνα έβλεπα απίστευτη διαφορά. Το παιδί, στο πρώτο 3μηνο είχε αλλάξει όψη. Οι διάρροιες σταμάτησαν. Το χρώμα του είχε γίνει πάλι ροδαλό.

Έρχεται χειμώνας….ούτε μια ίωση. Πριν, δεν υπήρχε ίωση που να μην κολλάει, επειδή ο οργανισμός του ήταν τόσο αδύναμος! Περνάει το πρώτο εξάμηνο. Κάνουμε επαναληπτική διαγνωστική εξέταση. Το 80% των μικροβίων δεν υπήρχε.

Παράλληλα, ξεκινήσαμε ομοιοπαθητική. Αρχίσαμε να παίρνουμε ομοιοπαθητικά φάρμακα και παράλληλα με τα φάρμακά της αυτά έκανε και κάθε ημέρα χρήση της συσκευής βιοσυντονισμού, όπως μας σύστησε ο γιατρός. Έχω αρχίσει και βάζω στοίχημα με τον εαυτό μου πως επιτέλους θα βγούμε νικήτριες! Η νίκη, θα ερχόταν με την κολονοσκόπηση που είχα δρομολογήσει να της κάνω φέτος τον Σεπτέμβρη. Έναν χρόνο δηλαδή μετά την θεραπεία με τον βιοσυντονισμό. Πραγματικά, κάναμε την ενδοσκόπηση και ζήτησα, επειδή αυτή την φορά δεν με αφήσανε να μπω μέσα την ώρα της εξέτασης, να μου βγάλουνε πολλές φωτογραφίες από το έντερο. Το έντερο ήταν πεντακάθαρο. Σαν ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Καμιά φλεγμονή, καμιά βλέννα, κανένα ίχνος αίματος. Είναι η πρώτη φορά που ο γιατρός μας είπε από εκεί που πηγαίναμε κάθε 2 μήνες για παρακολούθηση πως θα μας ξαναδεί μετά από 2-3 χρόνια!
Σήμερα η κόρη μου είναι σαν όλα τα φυσιολογικά παιδία της ηλικίας της. Έχουμε ήδη, κατόπιν της καθοδήγησης της ομοιοπαθητικού μας, αρχίσει να κόβουμε σταδιακά τα ομοιοπαθητικά φάρμακα. Δεν υπάρχουν διάρροιες. Βάζουμε πλέον προληπτικά τη συσκευή της Deta Elis σε προγράμματα θεραπείας. Το ανοσοποιητικό της σύστημα έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Δεν κολλάει εύκολα ιώσεις. Ο σίδηρος της και η φερριτίνη της είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Το τελευταίο μπουκάλι σιδήρου στο νοσοκομείο το βάλαμε πέρυσι τον Ιούνιο πριν μάθω για την Deta Elis.
Στο σύνολο των 4 ετών πάθησης, χρειάστηκε να μπούμε νοσοκομείο 5 φορές μόνο για το σίδηρο. Χώρια τις εξάρσεις. Σκοπός μας είναι να διώξουμε για πάντα αυτή την “κολλητή μας φίλη” την κα «Ελκώδη Κολίτιδα». Δεν χρειαζόμαστε τέτοιους φίλους! Φίλοι είναι αυτοί που μας ανοίγουν τα μάτια όταν τους χρειαζόμαστε και εμένα πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια ένας τέτοιος φίλος λέγοντάς μου για την
Deta Elis όταν βρισκόμουν σε πραγματική απόγνωση.

From Images

Τζέμα Ι.

Το όνομά μου είναι Τζέμα και εργάζομαι σε ένα εστιατόριο το οποίο μου απορροφάει καθημερινά πολύ ενέργεια και πολύ δύναμη. Η κούραση που βίωνα καθημερινά με οδήγησε στο να μην θέλω τίποτε, να μην έχω διάθεση και μου δημιούργησε συχνές αϋπνίες και δυσαρέσκεια.

Τον Αύγουστο του 2014 είχα την ευτυχία να γνωρίσω την μέθοδο του βιοσυντονισμού και να αγοράσω 2 φορητές συσκευές βιοσυντονισμού από την εταιρία Deta Elis. Μία αντιπαρασιτική συσκευή DeVita Ap και μία ρυθμιστική συσκευή DeVita Ritm. Από την πρώτη ημέρα κιόλας χρήσης των συσκευών, ένιωσα αλλαγή της διάθεσής μου προς το καλύτερο, χρησιμοποιώντας κάποια προγράμματα αντιστρές και βελτίωσης της διάθεσης και της ενέργειας. Λίγες ημέρες αργότερα παρατήρησα ότι το βράδυ ο ύπνος μου ερχόταν πλέον πολύ εύκολα και ότι το πρωί με το που ξυπνούσα αισθανόμουν ανάλαφρα και όμορφα.

Τον Οκτώβριο του 2014 μου συνέβη ένα ατύχημα με ένα μηχανάκι στο οποίο ήμουν συνοδηγός και στο οποίο τραυματίστηκα αρκετά. Δεν μπορούσα να κουνήσω καθόλου το δεξί μου χέρι το οποίο είχε πρηστεί πάρα πολύ όπως φαίνεται και στην φωτογραφία No 1. Χρησιμοποίησα επανειλημμένα το πρόγραμμα με την αντιφλεγμονώδη δράση της συσκευής DeVita Ritm και το αποτέλεσμα όπως βλέπετε στην φωτογραφία No 3 ήταν άμεσο και θεαματικό. Το πρήξιμο είχε υποχωρήσει εντελώς μέσα σε 24 ώρες χάρη στην χρήση της αντιφλεγμονώδους συχνότητας. Από τότε που έχω στα χέρια μου τις συσκευές έχω αντιμετωπίσει επιτυχημένα 2 περιστατικά γρίππης των παιδιών μου όπως αντίστοιχα και μία έξαρση του ιού του έρπητα που μου συνέβη. Γενικότερα από τότε που έχω τις συσκευές δεν έχει χρειαστεί να ξαναχρησιμοποιήσω χημικά φάρμακα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό.

From Images From Images From Images
1. Πρωί επόμενης ημέρας 2. Μεσημέρι επόμενης ημέρας 3. Βράδυ επόμενης ημέρας

From Images

Ιωάννα Β.

Το 2008 έγινε διάγνωση από δερματολόγο ότι έχω Ψωρίαση κατά Πλάκας σε ολόκληρο το σώμα μου και μου δόθηκε αγωγή με ανοσοκατασταλτικά χάπια (μεθοτρεξάτη) την οποία ακολούθησα για 6 μήνες και με την οποία είχαν εν μέρει εξαφανιστεί τα συμπτώματα.

Όμως μετά την διακοπή αυτής της αγωγής επανεμφανίστηκαν τα συμπτώματα, από το ισχίο μέχρι τον αστράγαλο, στα χέρια και στην πλάτη και τότε μου χορήγησαν αγωγή με κυκλοσπορίνη, την οποία ακολούθησα για 3 μήνες. Το αποτέλεσμα της αγωγής αυτής ήταν η αύξηση της κρεατινίνης και της ουρίας έτσι αναγκάστηκα να την διακόψω, συν του ότι δεν είχε επέλθει καμμία θετική αλλαγή στο δέρμα μου.
Έπειτα μου δόθηκε αγωγή ενέσιμης θεραπείας με τις ebrel για 3 μήνες, η οποία μου προκάλεσε αύξηση κρεατινίνης και δηλητηρίαση του οργανισμού μου, με αποτέλεσμα να πέσω σε διαβητικό κόμμα, διότι έχω και Διαβήτη τύπου Ι εδώ και 25 χρόνια.

Με την ενέσιμη θεραπεία δεν είχα καμία αλλαγή στο δέρμα μου. Έγινε διακοπή της θεραπείας και μετέπειτα έμαθα για τον Βιοσυντονισμό. Έκανα το τεστ Βιοσυντονισμού στο οποίο βρέθηκε ότι δεν είχα Ψωρίαση κατα πλάκας αλλά Έκζεμα υγρής και ξηρής μορφής. Ξεκίνησα τη θεραπεία του Βιοσυντονισμου με το Deta Ritm και μετά απο ενάμιση μήνα θεραπείας έχει πλέον καθαρίσει τελείως το δέρμα των χεριών μου και έχει μείνει ελάχιστο έκζεμα στα πόδια μου το οποίο επουλώνεται ημέρα με την ημέρα.

From Images From Images From Images

Πριν από την θεραπεία

Μετά από χρήση 3 εβδομάδων της συσκευής Devita Ritm και
1 εφαρμογή τις συσκευής Devita Cosmo.


Μετά από χρήση 1μιση μήνα της συσκευής Devita Ritm και
4 εφαρμογές της συσκευής Deta Cosmo.

From Images

Γεωργία Ε.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ «ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DETA ELIS
Από το έτος 2003 έως το 2012 είχα επισκεφθεί 25 ειδικότητες ιατρών, 100 ιατρούς συνολικά. Είχα συχνά δύσπνοια, λοιμώξεις του αναπνευστικού, πνευμονίες, ανέβαζα πυρετό 39 με 40, με βήχα σχεδόν καθημερινά, και είχα κατακράτηση υγρών. Και όταν ακόμα νοσηλευόμουν, σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ΔΕΝ μπόρεσαν να βρουν την πραγματική αιτία που ταλαιπωρούσε τον οργανισμό μου τόσα χρόνια. Αντιθέτως αντί να μειώνονται τα προβλήματα ,κάθε χρόνο έκανε τη εμφάνιση της και μία νέα νόσος.

Συνοψίζω την κατάσταση με τις ασθένειές μου, με βάση την κλασική διάγνωση ιατρών η οποία ήταν:
1)Κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια
2)Πνευμονική Ίνωση – σαρκοείδωση
3)Εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Υπαραχνοειδής αιμορραγία με ενδοκοιλιακή επέκταση- υδροκέφαλο.

Με όλα αυτά τα προβλήματα υγείας που είχα δυστυχώς, βρισκόμουν ώρες και μέρες ατελείωτες υποχρεωτικά κάθε μήνα, να περνάω από δημόσιες υπηρεσίες για να πάρω τα φάρμακα του μήνα, (αντιμετωπίζοντας την γραφειοκρατία και την αναλγησία των ερμηνευτών του νόμου), καθ’ ότι το κόστος των φαρμάκων ήταν τότε 2500,00 ευρώ κάθε μήνα (η δαπάνη καλύπτεται 100% από το ασφαλιστικό ταμείο μου) όσο βέβαια θα είμαι καλυμμένη από το ασφαλιστικό ταμείο μου!

Έτσι τον Ιανουάριο του 2013 έμαθα για ένα κέντρο στο οποίο χρησιμοποιούσαν μια άλλη μέθοδο την οποία ονόμαζαν «Βιοανάδραση – Βιοσυντονισμό» ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Εκεί μου κάνανε ένα τεστ βιοσυντονισμού και μου βρήκανε ότι έχω ένα παράσιτο που ονομάζεται Lamblia, καθώς επίσης και άλλες βλάβες στο γαστρεντερικό σύστημα και πλήθος βλαβερών βακτηρίων τόσο στο έντερο όσο και στο αίμα! «Τα συνηθέστερα συμπτώματα», μου είπανε, ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΕΤΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΝΑΥΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!!!! Με ρώτησαν αν έχω πιεί ή αν πίνω νερό από πηγή και απάντησα ναι. Κατά πάσα πιθανότητα, μου είπανε, ότι από εκεί πήρα το παράσιτο «Lamblia» που μου έκανε την ζημιά τόσα χρόνια! Αργότερα έμαθα ότι αυτό το παράσιτο «Lamblia» αναπτύσσεται και στο κακής ποιότητος εμφιαλωμένο νερό αν μείνει με τις ώρες εκτεθειμένο στον ήλιο μέχρι να φτάσει στον προορισμό του. ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. Είχα εντυπωσιαστεί και ήξερα ότι έχουν βάση αυτά που ακούω. Πήρα την συσκευή Ιανουάριο του 2013 (μια μικρή φορητή συσκευή λίγο πιο μεγάλη από ένα κινητό) και εδώ και 2 έτη κάνω την θεραπεία στο σπίτι μου στην βόλτα μου, στην δουλειά μου! Δεν αρρώστησα καθόλου, δεν ξαναμπήκα σε Νοσοκομείο, δεν ανέβασα πυρετό, Μείωσα τα επίπεδα της χοληστερίνης, τα οποία ήταν πάντα πάνω από 250-290. Τώρα είναι 218! – Ενισχύθηκε το ανοσοποιητικό μου σύστημα.. Άρχισε ο οργανισμός μου να ανακάμπτει σιγά- σιγά. Και μετά από 2 έτη θεραπεία με την συσκευή DeVita Ap καθαρίσαμε τον οργανισμό από τα διάφορα παράσιτα – βαρέα μέταλλα κα. Ήρθε η ώρα να βρούμε και να ασχοληθούμε με την αιτία για το τρίξιμο των δοντιών που είχα κατά την διάρκεια του ύπνου για πάρα πολλά χρόνια, το οποίο λέγεται βρουξισμός και οφείλεται στα παράσιτα ασκαρίδες (ταινία, αγκυλό στομακα).

Ξεκίνησα την νέα θεραπεία εδώ και 4 μήνες από τον Οκτώβρη του 2014 . Δεν περίμενα να είναι τόσο επίπονη .Απέβαλε ο οργανισμός μου κουβάρια ασκαρίδες από 15 έως 30 εκατοστά από το έντερο, και απέβαλα όσο τρομακτικό και αν ακούγεται από την μύτη 3 ασκαρίδες 5 εκατοστών (απίστευτο;). Οι γιατροί του βιοσυντονισμού με ενημερώσαν ότι οι ασκαρίδες είναι παράσιτα πάχους 2 χιλιοστών και μήκους 5 ως 20 εκατοστών που μοιάζουν με τους γαιοσκώληκες, και ότι παρουσιάζουν παγκόσμια εξάπλωση. Τα αβγά τους λαμβάνονται από τον άνθρωπο μέσω ακάθαρτου νερού και μολυσμένων τροφών, ενώ μπορεί να επιβιώσουν επί χρόνια στο υγρό έδαφος και τα σκάμματα στις παιδικές χαρές.

Τα αβγά σχηματίζουν προνύμφες στο έντερο, οι οποίες καταλήγουν μέσω των αιμοφόρων αγγείων στους πνεύμονες και από εκεί, μέσω των ανώτερων αναπνευστικών αγωγών και του οισοφάγου, επιστρέφουν στο έντερο, όπου μεταμορφώνονται σε ασκαρίδες. Ότι με ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια . Σε μια βαριά προσβολή από ασκαρίδες μπορεί να εκδηλωθούν ανεξήγητες κρίσεις βήχα. Ανάλογα με την ισχύ της προσβολής εκδηλώνονται κοιλόπονοι τύπου κολικών, πρηξίματα και εμετός, με τον οποίο μπορεί τα παράσιτα να αποβληθούν και από το στόμα. Βρίσκομαι στο στάδιο θεραπείας και πιστεύω πως αυτό ήταν η αιτία όλων των βαριών ασθενειών που με ταλαιπώρησαν χρόνια τώρα. (Όλο το ιστορικό μου υπάρχει σε αρχείο ) Επίσης και όλα τα ακριβή στοιχεία μου είναι στην εταιρεία Deta-elis ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Σε μια εποχή όπου η ανθρώπινη ευαισθησία συρρικνώνεται μπροστά στο οικονομικό κέρδος, είναι ελπιδοφόρο να υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι. Η δουλειά τους ήταν και είναι υποδειγματική, και η προσφορά τους ανεκτίμητη.
Ας συνεχίσουν έτσι!
Με εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν να αποκαταστήσω την υγεία μου!

Κατηγορίες