Dr. Ντίνος Ξυδάς

Ιατρός Παθολόγος-Ειδικός στη μέθοδο βιοσυντονισμού

From Images

Dr. Ντίνος Ξυδάς

Ιατρός Παθολόγος-Ειδικός στη μέθοδο βιοσυντονισμού

Οι πρωτοποριακές συσκευές βιοσυντονισμού της Deta είναι επανάσταση στον τρόπο πρόληψης και προσέγγισης των προβλημάτων υγείας του σύγχρονου ανθρώπου. Σύντομα σε μια από τις μέρες που έρχονται , η ενεργειακή ιατρική θα συμπληρώσει σε συντριπτικό ποσοστό, την φαρμακοχημική ιατρική με αποτέλεσμα να γίνει απαραίτητο βοήθημα για μια πιο υγιή ζωή.
Με τις φορητές συσκευές βιοσυντονισμού Devita Ap και Devita Ritm έχουν δοθεί νέοι δίαυλοι στην επίλυση και στην μάχη προβλημάτων μεταξύ των οποίων η υπέρταση, η αρθρίτιδα, η προστατίτιδα, ο έρπης, η οστεοπόρωση, η επιληψία, η κατάθλιψη, το άσθμα, ο χρόνιος πόνος, οι αλλεργίες και πολλά άλλα. Είναι κάτι περισσότερο από ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι καλύτερα από οτιδήποτε έχω φανταστεί. Έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια ενός ελεύθερα σκεπτόμενου ιατρού αλλά και κάθε ανθρώπου που επιθυμεί και σκέφτεται την πρόληψη και την μακροημέρευσή του.
Η ιατρική όπως την ξέρουμε πολύ σύντομα ίσως μέσα σε μία γενιά, θα απέχει από τον τρόπο προσέγγισης του ασθενούς όσο και η εποχή του τηλέγραφου από εκείνη του internet.

Κατηγορίες