Γεωργία Ε. (Παρτάσιτα-βακτήρια)

From Images

Γεωργία Ε.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ «ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ» ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ DETA ELIS
Από το έτος 2003 έως το 2012 είχα επισκεφθεί 25 ειδικότητες ιατρών, 100 ιατρούς συνολικά. Είχα συχνά δύσπνοια, λοιμώξεις του αναπνευστικού, πνευμονίες, ανέβαζα πυρετό 39 με 40, με βήχα σχεδόν καθημερινά, και είχα κατακράτηση υγρών. Και όταν ακόμα νοσηλευόμουν, σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ΔΕΝ μπόρεσαν να βρουν την πραγματική αιτία που ταλαιπωρούσε τον οργανισμό μου τόσα χρόνια. Αντιθέτως αντί να μειώνονται τα προβλήματα ,κάθε χρόνο έκανε τη εμφάνιση της και μία νέα νόσος.

Συνοψίζω την κατάσταση με τις ασθένειές μου, με βάση την κλασική διάγνωση ιατρών η οποία ήταν:
1)Κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια
2)Πνευμονική Ίνωση – σαρκοείδωση
3)Εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Υπαραχνοειδής αιμορραγία με ενδοκοιλιακή επέκταση- υδροκέφαλο.

Με όλα αυτά τα προβλήματα υγείας που είχα δυστυχώς, βρισκόμουν ώρες και μέρες ατελείωτες υποχρεωτικά κάθε μήνα, να περνάω από δημόσιες υπηρεσίες για να πάρω τα φάρμακα του μήνα, (αντιμετωπίζοντας την γραφειοκρατία και την αναλγησία των ερμηνευτών του νόμου), καθ’ ότι το κόστος των φαρμάκων ήταν τότε 2500,00 ευρώ κάθε μήνα (η δαπάνη καλύπτεται 100% από το ασφαλιστικό ταμείο μου) όσο βέβαια θα είμαι καλυμμένη από το ασφαλιστικό ταμείο μου!

Έτσι τον Ιανουάριο του 2013 έμαθα για ένα κέντρο στο οποίο χρησιμοποιούσαν μια άλλη μέθοδο την οποία ονόμαζαν «Βιοανάδραση – Βιοσυντονισμό» ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Εκεί μου κάνανε ένα τεστ βιοσυντονισμού και μου βρήκανε ότι έχω ένα παράσιτο που ονομάζεται Lamblia, καθώς επίσης και άλλες βλάβες στο γαστρεντερικό σύστημα και πλήθος βλαβερών βακτηρίων τόσο στο έντερο όσο και στο αίμα! «Τα συνηθέστερα συμπτώματα», μου είπανε, ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΕΤΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΝΑΥΤΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!!!! Με ρώτησαν αν έχω πιεί ή αν πίνω νερό από πηγή και απάντησα ναι. Κατά πάσα πιθανότητα, μου είπανε, ότι από εκεί πήρα το παράσιτο «Lamblia» που μου έκανε την ζημιά τόσα χρόνια! Αργότερα έμαθα ότι αυτό το παράσιτο «Lamblia» αναπτύσσεται και στο κακής ποιότητος εμφιαλωμένο νερό αν μείνει με τις ώρες εκτεθειμένο στον ήλιο μέχρι να φτάσει στον προορισμό του. ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. Είχα εντυπωσιαστεί και ήξερα ότι έχουν βάση αυτά που ακούω. Πήρα την συσκευή Ιανουάριο του 2013 (μια μικρή φορητή συσκευή λίγο πιο μεγάλη από ένα κινητό) και εδώ και 2 έτη κάνω την θεραπεία στο σπίτι μου στην βόλτα μου, στην δουλειά μου! Δεν αρρώστησα καθόλου, δεν ξαναμπήκα σε Νοσοκομείο, δεν ανέβασα πυρετό, Μείωσα τα επίπεδα της χοληστερίνης, τα οποία ήταν πάντα πάνω από 250-290. Τώρα είναι 218! – Ενισχύθηκε το ανοσοποιητικό μου σύστημα.. Άρχισε ο οργανισμός μου να ανακάμπτει σιγά- σιγά. Και μετά από 2 έτη θεραπεία με την συσκευή DeVita Ap καθαρίσαμε τον οργανισμό από τα διάφορα παράσιτα – βαρέα μέταλλα κα. Ήρθε η ώρα να βρούμε και να ασχοληθούμε με την αιτία για το τρίξιμο των δοντιών που είχα κατά την διάρκεια του ύπνου για πάρα πολλά χρόνια, το οποίο λέγεται βρουξισμός και οφείλεται στα παράσιτα ασκαρίδες (ταινία, αγκυλό στομακα).

Ξεκίνησα την νέα θεραπεία εδώ και 4 μήνες από τον Οκτώβρη του 2014 . Δεν περίμενα να είναι τόσο επίπονη .Απέβαλε ο οργανισμός μου κουβάρια ασκαρίδες από 15 έως 30 εκατοστά από το έντερο, και απέβαλα όσο τρομακτικό και αν ακούγεται από την μύτη 3 ασκαρίδες 5 εκατοστών (απίστευτο;). Οι γιατροί του βιοσυντονισμού με ενημερώσαν ότι οι ασκαρίδες είναι παράσιτα πάχους 2 χιλιοστών και μήκους 5 ως 20 εκατοστών που μοιάζουν με τους γαιοσκώληκες, και ότι παρουσιάζουν παγκόσμια εξάπλωση. Τα αβγά τους λαμβάνονται από τον άνθρωπο μέσω ακάθαρτου νερού και μολυσμένων τροφών, ενώ μπορεί να επιβιώσουν επί χρόνια στο υγρό έδαφος και τα σκάμματα στις παιδικές χαρές.

Τα αβγά σχηματίζουν προνύμφες στο έντερο, οι οποίες καταλήγουν μέσω των αιμοφόρων αγγείων στους πνεύμονες και από εκεί, μέσω των ανώτερων αναπνευστικών αγωγών και του οισοφάγου, επιστρέφουν στο έντερο, όπου μεταμορφώνονται σε ασκαρίδες. Ότι με ταλαιπωρούσε τόσα χρόνια . Σε μια βαριά προσβολή από ασκαρίδες μπορεί να εκδηλωθούν ανεξήγητες κρίσεις βήχα. Ανάλογα με την ισχύ της προσβολής εκδηλώνονται κοιλόπονοι τύπου κολικών, πρηξίματα και εμετός, με τον οποίο μπορεί τα παράσιτα να αποβληθούν και από το στόμα. Βρίσκομαι στο στάδιο θεραπείας και πιστεύω πως αυτό ήταν η αιτία όλων των βαριών ασθενειών που με ταλαιπώρησαν χρόνια τώρα. (Όλο το ιστορικό μου υπάρχει σε αρχείο ) Επίσης και όλα τα ακριβή στοιχεία μου είναι στην εταιρεία Deta-elis ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!

Σε μια εποχή όπου η ανθρώπινη ευαισθησία συρρικνώνεται μπροστά στο οικονομικό κέρδος, είναι ελπιδοφόρο να υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι. Η δουλειά τους ήταν και είναι υποδειγματική, και η προσφορά τους ανεκτίμητη.
Ας συνεχίσουν έτσι!
Με εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν να αποκαταστήσω την υγεία μου!

Κατηγορίες